Nukuin pitkästä aikaa yli 5 tuntia yön aikana ja sen tuntee. Mahtavaa. Jos vähän liioittelen, niin lähes orgastiseltahan tämä tuntuu.

Luin eilen Bisnes.fi-lehteä, josta bongasin päiväunieni kohteen, Jari Sarasvuon. Artikkelissa esiteltiin maamme yritysjohtajien itsensä rankkaama top-lista kaikkein luovimmista yritysjohtajista. Tässä skabassa Sarasvuo oli saavuttanut muistaakseni sijan välillä 3-5, sillä ääniahmattina oli Taivaan toimitusjohtaja, yritysmaailman Einstein.

Takaisin kuitenkin Jariin ;) Mikähän siinä on, että entinen tv-juontaja (joka haperohiuksineen vastasi kaikkea muuta kuin nykyistä miesihannettani) saa tänäpäivänä naisilla sukat pyörimään jaloissaan pelkästään purjehtimalla ruutuun se virne kasvoillaan.. Tai ei sen tarttis edes hymyillä, jo se yleinen habitus ja välittyvä auktoriteetti. Uuuh.

Vaikka hänen charminsa todella puree, myös minuun (mitä sitä kieltämään), niin "in everyday life" olen kuitenkin lääpälläni poikamaisiin höpöttäjiin. Sellaisiin hauskuuttelijoihin ja nauravaisiin. Jos oikein nyt mietin, niin jokainen julkisuudenhenkilö, jota kuola tyynylle valuen joskus lämmöllä ajattelen, on täysi vastakohta ihastumisteni todellisuudelle.

Varmaan ihan hyvä niin. Vaikka joskus pienenä minulla olikin aivan erään poikabändin jäsenen näköinen "poikaystävä"! ;D