Kyllä se on vaan niin, että päänsärky lähtee kahvilla. Tai on ainakin tähän asti lähtenyt. Vedin kuitenkin yliannostuksen duunipaikan lähellä sijaitsevan kahvilan take away-kahveilla ja nyt sattuu päähän niin perkeleesti. Parin tunnin päästä pitäisi istua skarppina naisporukan kanssa ravintolassa ja kyetä keskustelemaan järkevästi. Järkevästi tosiaan, kun päätä takoo joku mielipuoli joka suunnasta ja poraa vielä ohimoista katuporalla aivoihin. Ei mikään maailman paras tunne.

Ehtisinköhän käydä vielä apteekissa tässä.. Ensin maksamaan lasku. Voi helvetti.

Aloitin tänään dietin. Mässäilyn sijaan olen syönyt yhteensä 2 jugurttia (rasvattomia), muutaman porkkanan, banaanin, purkin tonnikalaa ja purkin ananasta. Näillä eväillä on varaa vielä tempaista gourmee-annos ravintolassakin. Pitäkää peukkuja. Tämän on pakko onnistua nyt.

Tapasin tänään suorastaan lauman ihania ystäviäni, mitään sen kummemmin sopimatta. On siis varsinainen tapaamispäivä. Se on mukavaa. Vaihdoimme varsin kiivaitakin kommentteja erään neitokaisen kanssa lähipiiriimme kuuluvista ihmisistä, lähinnä puhdistaaksemme omaa elinilmaamme. Nyt on vaan kuuppa niin räjähtämispisteessä, etten tiedä miten päin olisin. Taidan soittaa naapurille, josko lainaisi särkylääkkeen nyt heti. Tai jestas, onhan mulla noita vahvempia. Ei tänään tule ryypättyä kuitenkaan, voin hyvin ottaa tujummankin dropin tähän kohti. Loistava idea.

Tämä pieni porvari valmistautuu nyt illan koitokseen. Näen sivusilmällä koko ajan nenääni kehittyneen näppylän, ja se todella rassaa.

Edelleenkään en osaa pureutua niihin todellisiin ongelmiin. On se hyvä, että näitä ongelmia putkahtaa finnin muodossa sitten ihmeteltäväksi muutenkin...