Tein empiiristä tutkimusta massasuosion saavuttamassa City-lehden chatissa. Tuo kohistu viestintämuoto oli kohdallani "in" ollessani 14-vuotias, jolloin roikuimme ystäväni kanssa Kissin chatissa hihittelemässä poikien kiimaisuudelle. Ihan järkyttävää oikeastaan, niin nuoria ja niitä juttuja.. Eihän sen ikäisillä pojilla edes ole.. Niin, no minä olen ihan hiljaa.

Tutkimukseni jokatapauksessa osoittautui tarpeelliseksi. Millaista seuraa saat sanomatta sanaakaan. Toteutin sitä mainiosti, sillä nukuin kuin tukki koko yön. Tällä välin erilaiset ehdokkaat olivat lähestyneet minua mitä erikoisimmin sanakääntein. Jos joku miettii, hakisiko seuraa sieltä, kannattaa tutustua tähän kasaamaani "pikaoppaaseen" ja harkita asiaa kahdesti.

Muistakaa, itse ei tarvitse sanoa sanaakaan ja tässä on tulos..

  • 01:44:31 (lähestyjä1) > : Iltaa
  • 01:44:49 (lähestyjä2) > : lähe treffeille
  • 02:13:51 (lähestyjä3) > : kiinnostaako isoku***nen poikamies? pistetään vähän lihaa pil****i? ;)
  • 02:15:55 (lähestyjä4) > : Moi... tekiskö mieli isoa? ;)
  • 04:27:10 (lähestyjä5) > : niin, juttuseuraa? lupaan olla tylsä! ;)
  • 08:29:02 (lähestyjä6) > : Kiinnostaisko aamuseksi tasokkaan kundin kanssa ? kotiin kuljetus..

Siis kotiinkuljetettua lihaa.. Täytyy kyllä myöntää, että lähestyjät 2 ja 5 antoivat itsestään huomattavasti persoonallisemman kuvan muutamien kommenttiensa perusteella. Kyllä, ihmiset juttelevat sinulle, vaikka itse nukkuisitkin. Kukin hakekoon seuraa mistä tykkää. Tämä tutkimukseni vahvisti käsitystäni kyseisestä paikasta. Pakkohan se on sinkun silti yrittää, tai sitten ei.

Se on kuulkaas vapaapäivä. Harkitsin jopa salillemenoa, mutta sen taidan tehdä maanantaina. Jep. Tänään jännitän sitä iltaa, huomista, kaikkea. Ja käyn duunissa "ihan vaan pyörähtämässä" ja sitten.. Asioiden hoitamista. Ja käyn myös tapaamassa Tunteidenkohdettakin jossain vaiheessa.. Katsotaan, mitä viikonloppu tuo tullessaan.

Lauantaina ainakin pidetään niin kivaa, ei mökötetä vaan juhlitaan!